Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Πανέτοιμος και αποφασισμένος για το «τρίποντο»

Σήμερα στις 15:00 στο «Οικονομίδειο» ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Π.Ο. Τρίγλιας για την 8η αγωνιστική της Football League.
Οι «τοξοβόλοι» που βρίσκονται στην τελευταία θέση του πίνακα χρειάζονται πάση θυσία την νίκη, προκειμένου να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης και παρουσιάζονται πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το «τρίποντο», έτσι ώστε να σημάνουν την αντεπίθεσή τους στην Football League.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΓΑΣ Ιάλυσος, Αγαπητός Αμπελάς, ζήτησε από τους αθλητές σοβαρότητα, πειθαρχία, σωστή τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου και πάθος από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Ο Αγαπητός Αμπελάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θανάση Πατινιώτη που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων των Μιχάλη Φράγκου και Σταύρου Κουγιού που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, όπως και των Αργύρη Μπαρέτα και Θοδωρή Τριποτσέρη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Αγαπητός Αμπελάς κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σήμερα στα αποδυτήρια, καθώς λίγο πριν από την σέντρα θα καταλήξει στην αποστολή και στην βασική ενδεκάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου