Αθλητικά

Οι διαιτητές της Γ’ Εθνικής

Η Αναστασία Τσακιράκη (Β’ Εθνικής) και ο Παναγιώτης Λεβεντάκος (Γ’ Εθνικής) από το σύνδεσμο Αχαΐας- Ηλείας, θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) ανάμεσα στον Αργοναύτη Ραφήνας και την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Αύριο επίσης θα διεξαχθεί και το παιχνίδι ανάμεσα στον Ο.Φ.Η. και τον Β.Α.Ο.Λ. Την προσεχή Κυριακή, στο πρόγραμμα υπάρχουν πολλά και αμφίρροπα παιχνίδια. Ο Λοκρός Αταλάντης δοκιμάζεται στου Ζωγράφου κόντρα στον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ., ενώ ο Κ.Α.Ο. Μελισσίων θα φιλοξενήσει τον Άρη Θήβας. Ντέρμπι αναμένεται στο βοηθητικό γήπεδο του Σ.Ε.Φ. ανάμεσα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και την Αγία Παρασκευή, ενώ το Κορωπί θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τη Χαλκίδα. Τέλος, ο Ερμής Σχηματαρίου θα έχει εύκολο έργο με αντίπαλο τον Α.Ο. Δειλινού.
Η προετοιμασία της Καλλιθέας θα ολοκληρωθεί σήμερα εν όψει της αυριανής δύσκολης αναμέτρησης στη Ραφήνα, όπου στόχος της ομάδας είναι να δείξει ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσει ότι μπορεί απέναντι σ’ έναν καλύτερο αντίπαλο, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την Καλλιθέα, που θα ταξιδέψει πάνοπλη στην Αθήνα γα το αυριανό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(19/01):
Δύο Αοράκια (17:00): Ο.Φ. Ηρακλείου- Β.Α.Ο.Λ. Χίου
(Μαυρέλης- Κούλης/ Γιαννακουδάκης)
Ραφήνα (17:00): Αργοναύτης Ραφήνας- Καλλιθέα
(Τσακιράκη- Λεβεντάκος/ Τζουβάρας)
ΚΥΡΙΑΚΗ(20/01):
Σχηματάρι (16:00): Ερμής Σχηματαρίου- Α.Ο. Δειλινού
(Παπαφωτίου- Αγγελής/ Δεσάρτης)
Βοηθητικό Σ.Ε.Φ. (17:00): Ίκαρος Νέας Σμύρνης- Αγία Παρασκευή
(Δελαγραμμάτικας- Γεράνιος/ Σταματόπουλος)
Μελίσσια (17:00): Κ.Α.Ο. Μελισσίων- Άρης Θήβας
(Ασλανίδης- Μάρκου/ Φαλούκας)
Ζωγράφου (17:00): Ε.Φ.Α.Ο. Ζωγράφου- Λοκρός Αταλάντης
(Μακρής- Μπανασάκης/ Ευστρατίου)
Γ. Παπασιδέρης (17:00): Γ.Σ. Κορωπίου- Χαλκίδα B.C.
(Σκανδαλάκης- Μπιτσιντζάνος/ Ζώης)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου