Αθλητικά

Διαγόρας: Πανέτοιμος και αποφασισμένος

Στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας από τον τοπικό Θεσπρωτό, θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στις 15:00 ο Διαγόρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League.
Ο «γηραιός» που προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 σε βάρος του πρωτοπόρου Α.Ο. Τρίκαλα, θέλει να προσθέσει ακόμα ένα… διπλό στην συλλογή του, προκειμένου να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Φυσικά το παιχνίδι είναι δύσκολο, καθώς οι γηπεδούχοι… καίγονται για βαθμούς στην προσπάθεια τους για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από τα… πόδια τους για να κατακτήσουν το «τρίποντο».
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε ο Διαγόρα να επιβάλει τον ρυθμό του, προκειμένου να οδηγηθεί στην νίκη.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τον τραυματία από την αρχή της σεζόν Κριστιάνο Μεντί και τον τιμωρημένο Γιώργο Μανωλάκη που συμπλήρωση τέσσερις κίτρινες κάρτες, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων των Στάθη Προβατίδη, Αντώνη Αθανασίου και Σπύρου Γλυνού που εξέτισαν τις ποινές τους.
Η προετοιμασία του «γηραιού» για το παιχνίδι της Κυριακής, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Διαγόρα αναχώρησε για τη Ηγουμενίτσα σήμερα το πρωί, αεροπορικώς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου