Ρεπορτάζ

Κάθειρξη 10 ετών για 78 γραμμάρια κάνναβης

Με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου απορρίφθηκε η αναστολή της ποινής κάθειρξης 10 ετών και της χρηματικής ποινής ύψους 5.000 ευρώ που επέβαλε την 11η Ιανουαρίου 2013 το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε δύο υπηκόους Αλβανίας και μια υπήκοο Ρουμανίας.
Πιο συγκεκριμένα έχουν καταδικαστεί ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων οι Αλβανοί υπήκοοι K. A. του N., Z. E. του A. και η Ρουμάνα C. B. A. του M. που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου την 6η Απριλίου του 2009 για κατοχή ναρκωτικών.
Και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν συγκεκριμένα ένοχοι για το ό,τι αγόρασαν από άγνωστο πρόσωπο άγνωστη ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους τουλάχιστον 78 γραμμαρίων περίπου, αντί αγνώστου χρηματικού τιμήματος.

Την 6η Απριλίου 2009 στη Ρόδο και στην οικία τους, που βρίσκεται στην οδό Μαραθώνος, κατείχαν μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ποσότητα 78 γραμμαρίων κάνναβης την οποία σκόπευαν να πωλήσουν σε τρίτους.
-Την 16η Ιανουαρίου 2020 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχε αναπτύξει καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού τύπου στην κατοικία του. Κατασχέθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστά και καλλιεργητικός εξοπλισμός κι ένας 41χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 111 ναρκωτικά δισκία κι ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου