Αθλητικά

Α’ Κατηγορία: Πρωταθλητής ο Α.Σ. Ρόδος

Διεξήχθησαν σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με το μοναδικό παιχνίδι σε εκκρεμότητα να είναι αυτό του Ποσειδώνα Καρπάθου με τον Ηρακλή Μαριτσών, που θα γίνει την Τετάρτη στις 13:30 στο γήπεδο Πηγαδίων.
Ο Α.Σ. Ρόδος στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, έπειτα από την εντός έδρας επικράτησή του με σκορ 6-0 σε βάρος του Ορφέα.
Τα «ελάφια» έχουν 17 βαθμούς διαφορά από τον Ηρακλή Μαριτσών, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, και επιστρέφουν πανηγυρικά στις Εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Από εκεί και πέρα, σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε ο Διαγόρας Βατίου επί του Κλεάνθη, με την ομάδα του Γιάννη Καμπούρη να παραμένει ζωντανή στην μάχη της παραμονής, ενώ οι «ροσονέρι» έμπλεξαν σε περιπέτειες.
Οι Βατενοί πλησίασαν στον έναν βαθμό τον Διγενή που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Α.Ε. Κατταβιάς στο Κορακόνερο.
Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν ο Απόλλωνας Καλυθιών που επιβλήθηκε της Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. με 3-0 και ο Άρης Αρχαγγέλου που επικράτησε της ΑΕΡΑ με 4-1.
Τέλος, ο Κλεόβουλος συνέτριψε την Α.Ε. Κω με σκορ 5-1.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
22η αγωνιστική

Α.Σ. Ρόδος- Ορφέας: 6-0
ΑΕΡΑ- Άρης Αρχαγγέλου: 1-4
Κλεάνθης- Διαγόρας Βατίου: 1-2
Κλεόβουλος- Α.Ε. Κω: 5-1
Α.Ε. Κατταβιάς- Διγενής: 2-2
Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ.- Απόλλωνας Καλυθιών: 0-3
Ποσειδώνας Καρπάθου- Ηρακλής Μαριτσών: Τετάρτη, 13:30
Επόμενη αγωνιστική (23η )
Ηρακλής Μαριτσών- Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ.
Ποσειδώνας Καρπάθου- Α.Ε. Κατταβιάς
Απόλλωνας Καλυθιών- Κλεόβουλος
Διγενής- Α.Σ. Ρόδος
Α.Ε. Κω- ΑΕΡΑ
Ορφέας- Κλεάνθης
Διαγόρας Βατίου- Άρης Αρχαγγέλου
Βαθμολογία
Α.Σ. Ρόδος 63
Ηρακλής Μαριτσών 46
Απόλλωνας Καλυθιών 45
Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. 41
Άρης Αρχαγγέλου 36
Κλεόβουλος 35
Ποσειδώνας Καρπάθου 34
Α.Ε. Κατταβιάς 25
ΑΕΡΑ 24
Α.Ε. Κω 21
Κλεάνθης 20
Διγενής 18
Διαγόρας Βατίου 17
Ορφέας 10

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου