Τοπικές Ειδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την οδική ασφάλεια

Η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας!

Στις 2 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια, την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ.

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου και το ΕΠΑΛ Παραδεισίου. Η κ. Καρύδη και το δυναμικό της ΕΥΘΥΤΑ ενημέρωσαν τους μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής και στη συνέχεια υλοποίησαν προγράμματα προσομοίωσης στα οποία συμμετείχαν πρόθυμα μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν την επίδραση του αλκοόλ στην οδήγηση με βιωματικό τρόπο. Τέλος διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και αλκοοτεστ μιας χρήσης σε όλους.

Ευχαριστούμε θερμά την κ.Καρύδη και το δυναμικό της ΕΥΘΥΤΑ για την εξαιρετική παρουσίαση και την πολύτιμη συμβολή της στη δημιουργία υπεύθυνων πολιτών.

<<ΤΕΛΟΣ>>

Παραδείσι, 18 Απριλίου 2019

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου