Αθλητικά

Το πρόγραμμα του 14ου Channel Regatta

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου θα διοργανώσει φέτος το 14ο Channel Regatta.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον ΑΣΙΑΘΡ και από τον ιστιοπλοϊκό Σύλλογο του γειτονικού Μαρμαρίς (Marmaris International Yachting Club). Κάθε χρόνο ένας από τους δυο συλλόγους αναλαμβάνει τον αγώνα και διοργανώνει στα «νερά» του τις ιστιοδρομίες. Λαμβάνουν μέρος περίπου 30 σκάφη και 250 ιστιοπλόοι. Ο αγώνας διοργανώνεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου κάθε έτος και διαρκεί 3-4 ημέρες.

Ο αγώνας ο οποίος έχει γίνει πλέον θεσμός, διοργανώνεται φέτος για 14η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, το 14ο Channel Regatta, θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου και την ευθύνη διοργάνωσης έχει ο ΑΣΙΑΘΡ.

Στο πλαίσιο του αγώνα θα διεξαχθούν τρεις ή τέσσερις ιστιοδρομίες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Στον φετινό αγώνα, θα λάβουν μέρος περίπου 15 σκάφη του ΑΣΙΑΘΡ και πάνω από 120 ροδίτες ιστιοπλόοι ενώ τα τουρκικά σκάφη αναμένεται να είναι περίπου 10.

Πρόγραμμα

Σάββατο, 15/6/2019

Εγγραφές – Τελετή έναρξης

Κυριακή, 16/6/2019

1η Ιστιοδρομία: Ρόδος – Σύμη

Δευτέρα, 17/6/2019

2η Ιστιοδρομία: Σύμη – Ρόδος

Τρίτη, 18/6/2019

3η Ιστιοδρομία: Παράκτιες στη Ρόδο

Τελετή λήξης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου