Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Ανανέωσε ο Ζούνης, στο Δ.Σ. Σαρικάς και Σωτηράκης

Σημαντικές εξελίξεις προέκυψαν στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών τις προηγούμενες ημέρες, μετά από την συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία ο πρόεδρος Μιχάλης Κοντού ανακάλεσε την παραίτησή του.
Οι Καλυθενοί… έπιασαν δουλειά ενισχύοντας το διοικητικό τους συμβούλιο. Ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Σαρικάς και ο Κώστας Σωτηράκης επέστρεψαν στο Δ.Σ. για να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου στην νέα σεζόν και πλέον ο Απόλλωνας ενωμένος και δυνατός κοιτάει την επόμενη ημέρα.
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους για την νέα σεζόν, με το πρώτο πράγμα που διευθέτησαν να αφορά στην τεχνική τους ηγεσία.
Το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκαν με τον Παναγιώτη Ζούνη, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους. Επομένως ο έμπειρος τεχνικός θα οδηγήσει τους Καλυθενούς και στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Πλέον η προσοχή των ανθρώπων του Απόλλωνα στρέφεται στα του έμψυχου δυναμικό, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή Παναγιώτη Ζούνη.
Κανονικά στην κλήρωση του κυπελλούχου
Ο Απόλλωνας Καλυθιών θα συμμετάσχει κανονικά στην κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου Δωδεκανήσου, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος την ΕΠΣΔ με την ακόλουθη επιστολή:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Απόλλωνας Καλυθιών επιθυμεί να λάβει μέρος στην κλήρωση για την ανάδειξη του φετινού κυπελλούχου Δωδεκανήσου αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 (αριθμός απόφασης Δ.Σ. 14/15.05.2020)».
Να σημειώσουμε ότι εκτός κλήρωση, μετά από δική τους επιθυμία, έχουν τεθεί ο Α.Σ. Ρόδος και η Δόξα Καρδάμαινας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου