Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Δυναμική εκκίνηση στις ανανεώσεις

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Σάββα Ορφανίδη.
Οι Καλυθενοί ξεκίνησαν με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, διατηρώντας στις τάξεις τους επτά ποδοσφαιριστές.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Άγγελο Ροδίτη, τους μεσοαμυντικούς Δημήτρη Διακουράκη και Τίμο Σαβούλη, τους μεσοεπιθετικούς Στέργο Χατζηκοσμά και Μάριο Μπαϊρακτάρη και τον επιθετικό Γιώργο Καντιμοίρη.
Παράλληλα ο Απόλλωνας συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Δατσέρη, ο οποίος θα πλαισιώσει τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη και τον γυμναστή Στέργο Παπακωνσταντή στο τεχνικό επιτελείο.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την παραμονή των επτά ποδοσφαιριστών και του προπονητή τερματοφυλάκων, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με χαρά ανακοινώνουμε πως δύο δικά μας παιδιά ο Άγγελος Ροδίτης και ο Τίμος Σαββούλης θα αγωνίζονται μαζί μας και την επόμενη χρονιά!
Από την ομάδα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κάντι-Γκόλ (Γιώργος Καντιμοίρης)! Η παρουσία και η βοήθειά του είναι πολύτιμες για όλους στο γήπεδο! Συνεχίζουμε δυνατά.
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Ιωάννη Δατσέρη και με τους ποδοσφαιριστές Μάριο Μπαϊρακτάρη για 2η χρονιά και Ραφαήλ Φλεβάρη για 3η συνεχόμενη χρονιά!
Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι μαζί μας θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά ο “ακούραστος” Δημήτρης Διακουράκης και ο πρώτος σκόρερ μας την χρονιά που πέρασε Στέργος Χατζηκοσμάς».
«Έκλεισαν» οι Νικήτας και Γαργάλης
Από εκεί και πέρα, οι Καλυθενοί ασχολούνται εντατικά και με τις μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.
Ο σύλλογος συμφώνησε με τον έμπειρο αμυντικό Στέφανο Νικήτα, όπως και με τον μεσοαμυντικό Χρήστο Γαργάλη, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην περασμένη σεζόν με τον Φοίβο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές των δύο ποδοσφαιριστών είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα, κάτι που αναμένεται από ημέρα σε ημέρα.
Όσον αφορά στην μετεγγραφική ενίσχυση της γραμμής κρούσης, στο στόχαστρο των Καλυθενών βρίσκονται ο Γιάννης Στεφανίδης που αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Ιάλυσος και ο Μανώλης Ευγενικός από τον Κλεάνθη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου