Αθλητικά

Κλεόβουλος: Το σαββατοκύριακο τα «1α Παύλεια»

Όπως συμβαίνει στα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ο Κλεόβουλος διοργανώνει τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με την ονομασία «Κλεοβούλεια».
Οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν από φέτος το τουρνουά να ενταχθεί στις εκδηλώσεις προς τιμή του Αποστόλου Παύλου, γι’ αυτό και μετονομάστηκαν σε «1α Παύλεια Λίνδος».
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον τουρνουά, εκτός από τον διοργανωτή Κλεόβουλο, είναι η νίκη Ρόδου, ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο Α.Σ. Ρόδος και το Αρένα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Λινδιακοί:
«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση ‘’Κλεοβούλεια’’ όπου εφέτος θα ενταχθούν στις πανηγυρικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αποστόλου Παύλου και θα μετονομαστούν σε ‘’1α Παύλεια Λίνδος 2019’’.
Στα ‘’1αΠαύλεια’’ λοιπόν θα αγωνισθούν στις 22/06/2019 με ώρα έναρξης 17:30 οι ομάδες U-6 και U-8 του Κλεόβουλου Λίνδου και της Νίκης Ρόδου, οι ομάδες U-12 του Γ.Σ. Διαγόρας, του Α.Σ. Ρόδος, του Αρένα και ο Κλεόβουλος Λίνδου.
Στις 23/06/2019οι ομάδες U-14 του Γ.Σ. Διαγόρας, του Α.Σ. Ρόδος, του Αρένα και ο Κλεόβουλος Λίνδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου