Αθλητικά

Τα έπαθλα του Elafos Run και η προσφορά στον «Άγιο Ανδρέα»

Σημαντικές είναι οι παροχές για τους συμμετέχοντες στον αγώνα ορεινού δρόμου «ELAFOS MOUNTAIN RUN» που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου, στον Προφήτη Ηλία.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 10 ευρώ, εκ των οποίων τα 3 θα δοθούν υπέρ της ενίσχυσης του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας» στο Παραδείσι ενώ ανήμερα του αγώνα και ώρα 9.30 θα αναχωρήσει λεωφορείο από το στάδιο στο Κορακόνερο με προορισμό τον Προφήτη Ηλία, χωρίς επιπλέον κόστος για τους δρομείς.

Τον αγώνα διοργανώνουν το ELAFOS HOTEL με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου έχοντας την υποστήριξη του  PANE DI CAPO όπως επίσης της ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ AEBE.

Επίσης ο αγώνας έχει τη στήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, καθώς επίσης και από τις Δημοτικές Κοινότητες Σορωνής, Σαλάκου και Απολλώνων.

Πρόκειται για τον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της IAAF, και της ITRA, που διεξάγεται στην Ρόδο.

Τα έπαθλα και οι παροχές του αγώνα:

–  Μετάλλια απονέμονται στους Τρεις Πρώτους κάθε κατηγορίας (Άνδρες-Γυναίκες & Παίδες – Κορασίδες).

– Διπλώματα απονέμονται στους Τρεις Πρώτους κάθε κατηγορίας.

– Αναμνηστικά Διπλώματα του Αγώνα απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.

– Επίσης στην 1η και τον 1ο από τους αγώνες 10χλμ. θα δοθεί μια δωρεάν συμμετοχή σε όποιο αγώνα δρόμου επιλέξουν στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου. Στον 2ο και 3ο στα ίδια αγωνίσματα, 50% έκπτωση.

– Στην 1η και τον 1ο του αγώνα 2,7χλμ. θα δοθεί μια δωρεάν συμμετοχή σε όποιον αγώνα δρόμου επιλέξουν στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου. Στον 2ο και 3ο στο ίδιο αγώνισμα 50% έκπτωση.

*Επίσης το Ξενοδοχείο ELAFOS έχει αθλοθετήσει Κύπελλο Νικητή, τα μετάλλια,
αλλά και μια δωρεάν διανυκτέρευση με πρωινό για δυο άτομα σε σουίτα για όλους τους πρωτεύσαντες.

*Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί το επίσημο μπλουζάκι του αγώνα και αναμνηστικό δίπλωμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου