Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: Ξεκινάει η σύσταση της ΠΑΕ

• Στα 10 ευρώ ορίστηκε η τιμή της μετοχής
• Για κατασκευή ιδιόκτητου προπονητηρίου κάνουν λόγο στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια»

Με το βλέμμα στην νέα αγωνιστική περίοδο έχουν ξεκινήσει να οργανώνονται στον Α.Σ. Ρόδος.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν ότι άρχισε η διαδικασία σύστασης της ΠΑΕ, η οποία θα έχει πολυμετοχική μορφή, με τις μετοχές να ορίζονται στα 10 ευρώ.
Ταυτόχρονα τα «ελάφια» αποκάλυψαν ότι ξεκινά η διαδικασία κατασκευής ιδιόκτητου προπονητηρίου σε έκταση 25 στρεμμάτων (δεν αναφέρεται σε ποια περιοχή) και τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στην δημοσιότητα τα σχέδια και οι μακέτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ρόδος:
«Συνεδρίασε σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) το διοικητικό συμβούλιο της Ρόδου.
Παρόντες ήταν: Μαρτίνης, Βλάχος, Κάππος, Γερονικόλας, Αντώνογλου, Παπανικόλας, Πόκκιας, Χαρτερός, Καρίκη, Κουτούζος, Κεχαγιόγλου, Μαλλιάκας.
Τηλεφωνικά στην συνεδρίαση μίλησε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος.
Αποφάσεις:
1. Έναρξη διαδικασιών για την ίδρυση της ΠΑΕ.
2. Πολυμετοχική μορφή με μετοχές των 10 ευρώ εκάστη.
Θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την έναρξη κατασκευής του προπονητηρίου της ομάδας που την λειτουργία του θα έχει η ΠΑΕ και θα ανήκει στους μετόχους της. Ακόμη στο πλαίσιο της ανάπτυξης υποδομών θα ξεκινήσει υπό την ευθύνη των Ακαδημιών η κατασκευή των δύο γηπέδων προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Δημητρίου.
Σύντομα θα δοθούν στην δημοσιότητα σχέδια – μακέτες και θα αναλυθεί το μεγαλεπήβολο πλάνο του ιδιόκτητου προπονητηρίου, σε έκταση 25 στρεμμάτων.
Σημειώνεται πως από σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) η ομάδα ξεκινά τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για ανανέωση ή μη συμφωνιών για το νέο πρωτάθλημα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου