Τοπικές Ειδήσεις

Σοκαριστικές εικόνες στο πρώην Δημαρχείο Ιαλυσού!

Μόνον σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η “δημοκρατική”, από το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού – νυν γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού.
Σύμφωνα με την νέα πρόεδρο κα Στεφανία Στάγκα «όταν ήρθαμε για παράδοση – παραλαβή, αντικρίσαμε αυτό το χάος. Είναι λυπηρό να έχει εγκαταλειφθεί το πρώην δημαρχείο και τα γραφεία των υπηρεσιών σε τέτοιο σημείο και να παρουσιάζει αυτή την εικόνα…».
Να σημειωθεί πως για να γίνει το φωτορεπορτάζ, χρειάστηκε να φορέσουμε ειδικές μάσκες λόγω της αφόρητης δυσωδίας που αναδύεται στους συγκεκριμένους χώρους ενώ είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς περισσότερο, αφού οι ακαθαρσίες στοιβάζονται σε όλα τα σημεία!!!
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: βρωμιά, δυσωδία, ακαθαρσίες, ακαταστασία, εγκατάλειψη.
Ειδικά στον χώρο που ήταν κάποτε κουζίνα, έχουν συσσωρευτεί πτώματα πουλιών και ακαθαρσίες που για να απομακρυνθούν χρειάζεται ειδικό συνεργείο και απολύμανση!
Είναι τραγικό το πώς και γιατί το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού, κατάντησε σε αυτή την κατάσταση. Και είναι αδιανόητο, οι απελθόντες, να έχουν “παραδώσει” τα γραφεία αυτά στη νέα δημοτική αρχή και προεδρία της δημοτικής κοινότητας, σε αυτή την κατάσταση.
Ελπίζουμε να γίνουν άμεσα οι παρεμβάσεις και να καθαριστεί ο χώρος.
Να σημειωθεί ότι το νέο τοπικό συμβούλιο Ιαλυσού, αποτελείται από τους: Στεφανία Στάγκα (Πρόεδρος), Παράσχο Κουλούμπρη, Αντώνιο Στεργάκη, Αντώνιο Ταβερνάρη, Αιμιλία Καλόψυχου, Σταματία Καρύδη, Αλέξανδρο Μαυρή, Εμμανουήλ Σαχίνη, Παρασκευή Μαλαματή, Μαρία Γιακουμή και Ειρήνη Λυκοπάντη.
Το νέο δ.σ. θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα για να θέσει τις νέες προτεραιότητες για την θητεία του.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Emmanouil Margaritis    21.09.2019 11:28

    KATADIKASMENOI STH MOIRA SAS EISTE AXRHSTOI

  • Ιαλυσός    20.09.2019 23:01

    Βάλτε τον άχρηστο τον χατζηδιακο που δυαλισε το χωριό νά τά καθαρίσει με τούς κλέφτες του ΠΑΣΟΚ

  • Ιαλυσός    20.09.2019 23:00

    Βάλτε τον άχρηστο τον χατζηδιακο που δυαλισε το χωριό νά τά καθαρίσει

  • Elias Evaggelidis    19.09.2019 16:28

    αυτοσδα που εκαμε τις κουτσολιες κλισιτης ηταν ή σπουργιτας κανονικος?

  • gyx owe    19.09.2019 10:01

    κάποια παρέμβαση εισαγγελέα , κάποια απόδοση ευθυνών για την κατάσταση, ούτε η παραμικρή νύξη στο άρθρο

Σχολιασμός άρθρου