Τοπικές Ειδήσεις

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στη Ρόδο-Τα μέλη της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου

Σε ενωτικό και αισιόδοξο κλίμα, συνεδρίασε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο παρουσία  του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Περιφερειακές Οργανώσεις Βορείου & Νοτίου Αιγαίου) κ. Καρινιωτάκη Θεμιστοκλή και του Τομεάρχη-Συνδέσμου μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνου Χροναίου.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές κ. Βασίλης Υψηλάντης και η κα. Μίκα Ιατρίδη ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Στέφανος Δράκος και πλήθος στελεχών από την ΝΟ.Δ.Ε αλλά και από Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Ρόδου.

Για πρώτη φορά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας συμμετείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις των νησιών, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου και Πάτμου.

Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση όσον αφορά την πολιτική  επικαιρότητα και εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη όποτε γίνουν εκλογές να ανατρέψει τον σημερινό θλιβερό κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που οδηγεί στην εξαθλίωση τους Έλληνες και στην καταστροφή τη χώρα.

Όπως τονίστηκε από τα στελέχη της Αθήνας ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας έχει τεθεί σε εκλογική ετοιμότητα από τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για τη μάχη των εκλογών. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η πλατφόρμα για τους εκλογικούς αντιπροσώπους η οποία και παρουσιάστηκε στα μέλη που συμμετείχαν στην συγκέντρωση.

Τονίστηκε η ανάγκη μεγαλύτερης δραστηριοποίησης όλων των Οργανώσεων της Ν.Δ και στη Δωδεκάνησο με δράσεις και παρεμβάσεις στην καθημερινότητα των νησιωτών. Τέλος στη συνεδρίαση έγινε η ανακοίνωση των μελών που συμμετέχουν στην διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Τα μέλη της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου που ορίστηκαν μετά από απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιου Κονταδάκη είναι τα παρακάτω:

Υπεύθυνος Υγείας: Σάββας Καραταπάνης, Υπεύθυνος Δικαιοσύνης: Ευθύμιος Δημητριάδης,       Υπεύθυνη Οικονομίας: Μαρία Παρασκευά, Υπεύθυνος Υποδομών: Στέλιος Κούτρης,                Υπεύθυνος Παιδείας: Ανδρέας Μαρίνος, Υπεύθυνη Πολιτισμού: Βάσια Μπαρδοπούλου,             Υπεύθυνος Κοινωνικών Θεμάτων: Γεώργιος Καντής, Υπεύθυνος Τουρισμού: Νίκος Γερονικόλας, Υπεύθυνος Ναυτιλίας: Νίκος Χαραλάμπης, Υπεύθυνος Αγροτικού: Αναστάσιος Ξετρίχης,          Υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμος: Λουϊζίδης, Υπεύθυνος Γραφείων ΝΟ.Δ.Ε.: Εμμανουήλ Κουνάκης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού & ΔημοσίουΤομέα: Τσαμπίκος Κουμεντής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου