Τοπικές Ειδήσεις

Έξι νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω»

Έξι συνδημότες και συνδημότισσές μας, έξι νέες δυναμικές υποψηφιότητες, εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω».

Πρόκειται για τον συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο και εν΄ ενεργεία Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Κω Θανάση Χατζημάρκου, τους εργαζόμενους στην τουριστική οικονομία, Σάκη Κωνσταντινίδη, Έλλη Κέντρου, Αναστασία Καρφιά,  την ελεύθερη επαγγελματία Αναστασία Φωτιάδου, και την εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα Χριστίνα Πετράκη.

Έξι συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που συμμετέχουν στα κοινά με την πεποίθηση ότι στην κοινωνία της Κω πρέπει να επανέλθουν βασικές αρχές και αξίες, όπως ο σεβασμός στην άλλη άποψη, η συναίνεση και η συνεργασία, για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας.

Και οι έξι υποψήφιοι δήλωσαν ότι «…η υποψηφιότητα του Θεοδόση Νικηταρά και η συγκρότηση της «Ισχυρής Κω» αποτελούν την απάντηση της τοπικής κοινωνίας στην αδράνεια, στη στασιμότητα και στο διαχωρισμό των πολιτών».

Τόνισαν επίσης ότι καθοριστικό ρόλο για την απόφαση συμμετοχής τους στις εκλογές έχει η προσωπικότητα του Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος έχει αποδείξει ότι σέβεται τους συμπολίτες μας και την ικανότητά του να διαχειριστεί τις υποθέσεις του νησιού μας, για το κοινό καλό.

Τους νέους υποψήφιους της παράταξης καλωσόρισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, τονίζοντας ότι η «Ισχυρή Κως» εκφράζει την ενότητα δυνάμεων που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, που ξεπερνά πλασματικούς διαχωρισμούς και αφήνει στο παρελθόν ανθρώπους και διχαστικές λογικές που πήγαν πίσω το νησί μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου