Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Με πίστη για την κούπα

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον Απόλλωνα Καλυθιών, καθώς ο σύλλογος επιστρέφει σε τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου μετά από αρκετά χρόνια και θα αντιμετωπίσει στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, τον Διαγόρα.
Οι Καλυθενοί γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, γεγονός που παραδέχθηκαν στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης τόσο ο προπονητής Κώστας Καμπούρης, όσο και ο ποδοσφαιριστής Στέργος Χατζηκοσμάς, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού ο «γηραιός» αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και διεκδικήσει την άνοδό του στην Football League.
Ωστόσο, στις τάξεις των «κυανοκίτρινων» υπάρχει πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς σε ενενήντα λεπτά όλα μπορούν να γίνουν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.
Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την κατάκτηση του τίτλου, προκειμένου να επιστρέψουν στις Καλυθιές με το Κύπελλο στις αποσκευές τους.
Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο Καλυθιών, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.
Το πρόγραμμα, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, σε τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες, ενώ έγιναν και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Όπως όλα δείχνουν, ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να διατηρήσει το μηδέν με «σφιχτή» και πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή, «χτυπώντας» τον Διαγόρα με αντιπιθέσεις, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα που διαθέτει στην μεσοεπιθετική του γραμμή.
Το ευχάριστο για τον προπονητή Κώστα Καμπούρη είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, αφού ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα που υπήρχαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον σημερινό 72ο τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο κόσμος των Καλυθιών αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, καθώς οι άνθρωποι του Απόλλωνα υπολογίζουν ότι περισσότεροι από 300 φίλαθλοι θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας για να την υποστηρίξουν στην προσπάθειά της να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου