Αθλητικά

Πρώτος ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Μάγκες! Τεράστιος… Γ.Σ. Δωδεκάνησος κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον Μέγα Αλέξανδρο με 56-39 και έκοψε πρώτος το νήμα στην κανονική περίοδο της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ΟΜΑΔΑΡΑ του Γιάννη Μαρουλλάκη ήταν εξαιρετική, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ στο Ασβεστοχώρι και πήρε τη νίκη πρωτιάς, με την οποία έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Ροδίτες πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν στο γ’ δεκάλεπτο, έδειξαν χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και πήραν την πολύτιμη νίκη πρωτιάς. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η απουσία του Βόσνιου Σούτιτς (από τον Γ.Σ.Δ. δεν έπαιξαν οι Παππάς και Χαρτερός), χωρίς αυτό να μειώνει τη νίκη του Γ.Σ. Δωδεκανήσος. Από την αρχή του αγώνα, η ροδίτικη ομάδα έδειξε τις άγριες διαθέσεις της και ξέφυγε με νταμπλ-σκορ στο α’ δεκάλεπτο (10-20). Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι (19-32), με τον Γ.Σ.Δ. να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο παρκέ. Στο γ’ δεκάλεπτο, οι Θεσσαλονικείς έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια να μπουν στο παιχνίδι (36-40 στο 30’), ωστόσο στο φινάλε, η ομάδα μας βελτίωσε την άμυνα της, είχε λύσεις στην επίθεση και έφυγε νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη, κατακτώντας την πρώτη θέση.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές της ομάδας, στην τεχνική ηγεσία, στον πρόεδρο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστο Διακογεωργίου, στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία. Απομένουν δύο παιχνίδια στο φάιναλ-φορ για να επιστρέψει ο Γ.Σ.Δ. στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ με αμαξίδιο. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ…
Τα δεκάλεπτα ήταν: 10-20, 19-32(ημ.), 36-40, 39-56
Διαιτητές: Δροσόπουλος- Παπαδοπούλου Χρ.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κασαπίδης): Διμπιτούζης Α. 11(1), Δαούλας 2, Καπίνας, Καλογιάννης, Ανατολίτης, Δίτσης 17, Διμπιτούζης Π. 9.
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρουλλάκης): Λουκάς, Γέρεμιτς 8, Μιχαήλου 2, Χαμαντί 15, Χατζηκαντής 8, Χατζηδημητρίου 9, Μαξίμοβιτς 14.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου