Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: «Οδηγός» η υπόθεση ΓΑΣ Ιάλυσος-Ο.Φ.Ι. στην καταγγελία του ΠΑΟΚ

Καταγγελία κατά του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Γεράσιμου Βρυώνη, κατέθεσε την Τρίτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στον Επιθεωρητή Δικαστών και την διοίκηση του Εφετείου, για την λειτουργία του και συμμετοχή του στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι ο κ. Βρυώνης παράτυπα είχε δεχθεί την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην υπόθεση σε βάρος της, που οδήγησε στην αφαίρεση 7 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, κάτι που απέφυγε να πράξει ο ίδιος την ίδια μάλιστα ημέρα σε παρόμοια πειθαρχική διαδικασία (ΓΑΣ Ιάλυσος κατά Ο.Φ. Ιεράπετρας όπως είχε γράψει προ ημερών η «δσπορ» ), στην οποία αποφάνθηκε ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε στην καταγγελία, με σκοπό να διερευνηθούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις του συγκεκριμένου μέλους της Επιτροπής Εφέσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου