Αθλητικά

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στον Αρχάγγελο!

Για τον προσεχή Σεπτέμβριο ανανεώνει το ραντεβού με τους αθλητές του ο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος, ο οποίος παράλληλα συνεχίζει τις προσπάθειες για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή Λειβάδα. Η εποχή του… κορωνοϊού ανάγκασε και το σωματείο του Αρχαγγέλου να σταματήσει τις προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν με την έναρξη της νέας χρονιάς.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τα παιδιά της ακαδημίας του και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν τον σύλλογο καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Οι πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνει η ελληνική κοινωνία λόγω της κρίσης του κορωνοϊού ανάγκασε τον σύλλογο να αναστείλει τις προπονήσεις, όχι όμως και να εγκαταλείψει το όραμά του για την ανάπτυξή του, καθώς και για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας. Δεδομένων των δυσκολιών της εποχής, η επανέναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα μετατίθεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βελτιώσει τις οργανωτικές δομές του σωματείου, εξασφαλίζοντας στα παιδιά καλύτερες συνθήκες στην αθλητική τους καθημερινότητα. Τέλος, κρίνεται απαραίτητο να διευκρινιστεί πως, οι συνδρομές των γονέων που αφορούσαν στους αναγκαστικά ανενεργούς, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, μήνες, θα καλύψουν το αντίστοιχο διάστημα της νέας σεζόν. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου