Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Διοικητικοί… τριγμοί

Εκεί που όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά τα πράγματα στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον σύλλογο να προχωράει σε ανανεώσεις ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και σε μετεγγραφές, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του νέου προπονητή Σάββα Ορφανίδη, τα δεδομένα άλλαξαν.
Στο σύλλογο προέκυψε πρόβλημα κατά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Τρίτης.
Μεταξύ των μελών του Δ.Σ. προέκυψαν έντονες διαφωνίες και προκλήθηκαν «τριγμοί», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξαν και παραιτήσεις, χωρίς όμως να διαρρεύσουν τα ονόματα των προσώπων που παραιτήθηκαν.
Ο πρόεδρος Γιώργος Σαρικάς συνέστησε ψυχραιμία, καλώντας σε νέα συνεδρίαση το Δ.Σ. που θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου, η οποία θα είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά από τους διοικητικούς τριγμούς που προέκυψαν, η υλοποίηση του προγραμματισμού του Απόλλωνα… παγώνει έως και το Σάββατο, που οι Καλυθενοί θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Εάν στην συνεδρίαση του Σαββάτου δεν προκύψει σύμπνοια ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ., τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, που δεν αποκλείεται να… ακουμπήσουν την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου