Αθλητικά

Νίκος Κουρμπανάς: «Με σεβασμό στην Παλλήνη»

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παλληνιακό (15:30 γήπεδο Παλλήνης).
Οι «πράσινοι» επέστρεψαν και θα επιδιώξουν με την βοήθεια της διοίκησης που προσπάθησε να ενισχύει το δυναμικό του συλλόγου με παίκτες εγνωσμένης αξίας να κατακτήσουν την άνοδο.
Ο προπονητής των «ελαφιών» Νίκος Κουρμπανάς που βλέπει τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμό, εκτός από τον αντίπαλο, καλείται να αντιμετωπίσει και δυο απουσίες αφού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στέλιου Χατζηπέτρου και Αντώνη Γιόνδη που είναι τιμωρημένοι από την περσινή σεζόν.
Όσον αφορά τον Γκέστι Σουλάι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί αύριο.
Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Έλληνα κόουτς που αναφερόμενος στο ματς τόνισε:
«Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες. Κανείς δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει καλή ψυχολογία από την περσινή περίοδο και σε κάποια φιλικά φέτος πήγε καλά.
Πάμε με σεβασμό στην Παλλήνη αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να ξεκινήσουμε νικηφόρα».
Πηγή: stoplekto.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου