Αθλητικά

Το Ολυμπιακό Τρίαθλο του Ocean Lava στο Γεννάδι

Το 2016 ο “Απόλλων Ρόδου” ήρθε σε συμφωνία με την Ocean Lava και έχει το προνόμιο να είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ocean Lava Planet. Σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι να διοργανώνονται κάποιοι σημαντικοί αγώνες τριάθλου κάθε χρόνο, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Παράλληλα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζει επίσημα όλους τους αγώνες Ocean Lava Rhodes, αρχής γενομένης με την Ολυμπιακή Απόσταση τον Οκτώβριο του 2016, τονίζοντας με έμφαση την σημασία αυτών των αγώνων για την τοπική κοινωνία.

Αγώνας Ολυμπιακής απόστασης είναι και ο σημερινός που θα γίνει στο Γεννάδι, ο οποίος περιλαμβάνει 1.5χλμ. κολύμβηση, 40χλμ. ποδηλασία και 10χλμ. τρέξιμο και συνδιοργανώνεται από τον Απόλλωνα και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το πρόγραμμα:

08:00-10:00 Ζώνη Αλλαγής ανοικτή για τους αθλητές

Οι αθλητές μπορούν να φέρουν και να προετοιμάσουν τα ποδήλατα και τον εξοπλισμό τους. Στις 10.00 η ζώνη αλλαγής θα κλείσει και οι αθλητές θα μπορούν να προθερμανθούν στην κολύμβηση μέχρι τις 10.15.

10:15: Τέλος της προθέρμανσης για την κολύμβηση.

Οι αθλητές πρέπει να εξέλθουν από τη θάλασσα.

10:30: Έναρξη αγώνα

15:00: Τέλος αγώνα

Μέχρι τις 15.00 όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Αν δεν το έχουν καταφέρει, τότε η συμμετοχή τους θα είναι άκυρη. Τα χρονικά όρια του αγώνα:

Κολύμβηση: 60 λεπτά από την εκκίνηση (11:30)

Κολύμβηση και Ποδηλασία: 3 ώρες και 15 λεπτά από την εκκίνηση (13:45)

Κολύμβηση, Ποδηλασία και Τρέξιμο: 4 ώρες και 30 λεπτά από την εκκίνηση (15:00)

14:30: Τελετή απονομής επάθλων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου