Αθλητικά

Η «πρώτη» του Ikaros Motocross Park!

Το Ikaros MotoCross Park στις Καλυθιές άνοιξε τις πύλες του το περασμένο σαββατοκύριακο για την πρώτη προπόνηση των αναβατών που βρέθηκαν στη νέα πίστα του νησιού μας, προκειμένου να την «εγκαινιάσουν».

Άπαντες οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά και το «στήσιμο» της πίστας από τους ανθρώπους του Ίκαρου και αφού απόλαυσαν την προπόνηση του, ανανέωσαν το ραντεβού για το ερχόμενο διήμερο. Οι διοργανωτές στο πρώτο «μήνυμα» τους ανέφεραν τα εξής: «Ευχαριστούμε τους αναβάτες που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση. Σύντομα θα γίνουν βελτιώσεις στην πίστα MOTOCROSS για να γίνεται η προπόνηση πιο ασφαλής, θεαματική και διασκεδαστική».

Το Ikaros Motocross Park βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο από Καλυθιές προς Ψίνθο, έναντι των ελαιοτριβείων συνεταιρισμού Καλυθιών. Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6932255631, 6998465469.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου