Αθλητικά

Άρης Αρχαγγέλου: Επέστρεψε ο Δημουλάς

Στις τάξεις του Άρη Αρχαγγέλου επέστρεψε ο Βασίλης Δημουλάς, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο νεαρός αμυντικός που φόρεσε την φανέλα των «κιτρινόμαυρων» στην περασμένη σεζόν, είχε αποκτηθεί στην θερινή μετεγγραφική περίοδο από τον Α.Σ. Ρόδος, ακολουθώντας όλη την προετοιμασία των «ελαφιών».
Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νίκου Κουρμπανά, έτσι ώστε να αποτελέσει μέλος του έμψυχου δυναμικού, γι’ αυτό και οι «πράσινοι» της πόλης μας αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν.
Οι Αρχαγγελίτες δεν άφησαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε ανεκμετάλλευτη και με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Βασίλη Δημουλά.
Πλέον ο προπονητής του Άρη Γιώργος Σάββενας θα έχει ακόμα μία αξιόπιστη λύση στην οπισθοφυλακή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τον Βασίλη Δημουλά να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στους «κιτρινόμαυρους», αφού όπως προαναφέρθηκε αγωνίστηκε στον σύλλογο και στην περασμένη σεζόν, επομένως γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στο στρατόπεδο του Άρη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου