Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Με Τάντιτς στον Βόλο

Την Κυριακή στις 13:30 ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα φιλοξενηθεί από την Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League, με το παιχνίδι να είναι κρίσιμο για τους «τοξοβόλους», οι οποίοι θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Όπως όλα δείχνουν οι «ερυθροκίτρινοι» θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ματίας Τάντιτς, προκειμένου οι Βαγγέλης Χοσάδας και Αγαπητός Αμπελάς να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, έτσι ώστε ο σύλλογος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», το δελτίο του Σέρβου ακραίου μεσοεπιθετικού έχει εκδοθεί και βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης του ΓΑΣ Ιάλυσος και πλέον το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο ποδοσφαιριστής στο νησί μας για να ενταχθεί στις προπονήσεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Τάντιτς θα έρθει στο νησί μας το βράδυ της Τετάρτης και από την Πέμπτη θα τεθεί στην διάθεση των Χοσάδα και Αμπελά.
Η ενημέρωση των «τοξοβόλων» αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, γι’ αυτό και αναμένεται να συμπεριληφθεί στα πλάνα για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου.
Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κώστα Χειμωνέττου που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με την Νίκη Βόλου και τον Ιωνικό Νικαίας, όπως και του Μάρκου Μαραγκουδάκη που είναι τιμωρημένος έπειτα από την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, ξεκίνησε χθες, έπειτα από το ρεπό που είχαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται να αναχωρήσει η αποστολή για τον Βόλο, αεροπορικώς μέσω Αθηνών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου