Αθλητικά

Η κοπή πίτας του Α.Ο. Κολοσσός!

Το μεσημέρι της Κυριακής στο Ροδίνι, ο Α.Ο. Κολοσσός έκοψε τη βασιλόπιτα του με την παρουσία των βουλευτών Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλη Υψηλάντη και Ιωάννη Παππά, του εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού Περιφερειακού συμβούλου Νίκου Νικολή, του αντιδημάρχου Τηλέμαχου Καμπούρη και του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρου Κολιάδη.
Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Α.Ο. Κολοσσός Γιώργος Τσέλιος, ο οποίος είπε: «Αγαπητοί αθλητές, προπονητές, γονείς, προπονητές, διοίκηση άλλη μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις χαρές, δοκιμασίες, κοντά στα παιδιά, μέσα στα γήπεδα. Μετά από πολλά χρόνια το εφηβικό τμήμα της ομάδας μας έφτασε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας Αποτέλεσμα της δουλειάς και του προγραμματισμού που γίνεται στο σύλλογο μας. Επίσης οι παμπαίδες της Γαλάζιας Ακαδημίας πήραν ξανά το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου. Είναι πολύ δύσκολο ειλικρινά να φτάσεις τόσο ψηλά στο πανελλήνιο, ουσιαστικά χωρίς γήπεδο, αφού το εφηβικό μας τμήμα μοιράζεται τις βραδινές ώρες προπόνησης στο «Βενετόκλειο» με μικρές ομάδες βόλεϊ των 8 και 10 αθλητών. Οι δε παίδες και παμπαίδες μας προκειμένου να προπονούνται στο «Βενετόκλειο», υποχρεούνται να αθλούνται στις 14:00, αμέσως μετά το σχολικό τους πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα μας τμήματα είναι εκτεθειμένα στις όποιες καιρικές συνθήκες επικρατούν στο ανοιχτό μας γήπεδο και με ότι συνεπάγεται αυτό. Το πρόβλημα του γηπέδου πρέπει να λυθεί οριστικά για την ομάδα μας. Το αξίζει αυτό ο Κολοσσός και τα 300 παιδιά των υποδομών του. Σύμφωνα με την τελευταία μας ενημέρωση από την Περιφέρεια, η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου μας, άμεσα θα δημοπρατηθεί και οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως. Είναι ένα στοίχημα αυτό για την Περιφερειακή αρχή και προσωπικά για τον κ. Νικολή, που με επιμονή και επιμονή στηρίζει όλη την προσπάθεια μας. Τελειώνοντας θέλω να ενημερώσω ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι εκλογές στο σύλλογο μας και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα πιο δυνατό διοικητικό σχήμα με στόχο την ακόμη καλύτερη οργάνωση του συλλόγου μας. Επίσης, θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αλέξανδρο Κολιάδη για την άψογη συνεργασία μας. Σας εύχομαι μία καλή εποικοδομητική χρονιά».
Μετά τον πρόεδρο του Α.Ο. Κολοσσός, το δικό τους χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης και Ιωάννης Παππάς, ο Νίκος Νικολής και ο Αλέξανδρος Κολιάδης.
Ο Α.Ο. Κολοσσός τίμησε την εφηβική του ομάδα, η οποία κατέκτησε πέρσι την έκτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, αναμνηστικό δίπλωμα έλαβαν οι αθλητές της ομάδας: Σταμάτης Γανωτάκης, Μιχάλης Κουρμαδιάς, Νίκος Τσακίρης, Διονύσης Βαρβαρέσος, Φίλιππος Βαρβαρέσος, Γιάννης Φεσάκης, Στέφανος Ζαχαρίας, Δημήτρης Μπακίρης, Άγγελος Μιρόσαβιτς, Γαβριήλ Κωνστάντουρας, Σάββας Χατζηιωάννου, Παναγιώτης Καραϊσαρίδης, Φίλιππος Γκοτζάι, Σταύρος Μόραλης και Τζούλιο Σαουλίδης (προπονητής ο Μάριος Γρεμμενάς, με συνεργάτη τον Στάθη Βλαχοδήμο και γυμναστή τον Τζακ Μιρόσαβιτς). Τις απονομές έκαναν οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης και Ιωάννης Παππάς.
Ο Α.Ο. Κολοσσός συνεχάρη την ομάδα παμπαίδων της Γαλάζιας Ακαδημίας για την κατάκτηση του τίτλου στο φάιναλ-φορ της Καλύμνου. Συγκεκριμένα τους: Μιχαήλ- Άγγελο Διακοκωνσταντή, Δημήτρη Τριανταφύλλου, Μιχαήλ- Άγγελο Αρφαρά, Αχιλλέα Καλλιάρα, Ηλία Νικόπουλο, Νίκο Μιχαλάκη, Σταύρο Αμπελά, Νικο Μπεληγράδη, Γιώργο Καρυώτη, Τάσο Σκλήρη, Αδάμ Παζαΐτη και Χρήστο Ρουμπίνη (προπονητής ο Σάκης Ξυπολιτάς).
Στη συνέχεια ο Νίκος Νικολής και ο Αλέξανδρος Κολιάδης τίμησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που πέρασαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα τους: Σταμάτη Γανωτάκη, Γιάννη Φεσάκη, Παναγιώτη Καραϊσαρίδη, Δημήτρη Μπακίρη, Νίκο Τσακίρη, Θεοδώρα Σουλούνια, Μελίνα Ντίντα και Λουκία Χατζημιχαήλ
Μετά τις βραβεύσεις έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από τον πατέρα Ευάγγελο και αυτός που βρήκε το φλουρί ήταν ο αθλητής Στέργος Γεωργαλλής που κέρδισε ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή από τους «θαλασσί».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου