Τοπικές Ειδήσεις

Τέθηκαν, επιτέλους, σε λειτουργία οι τουαλέτες στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου

Μετά από τα συνεχή δημοσιεύματα και σχόλια της “δημοκρατικής” και την παρέμβαση του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδ/νήσου, η Αρχαιολογική Υπηρεσία έθεσε σε λειτουργία τις τουαλέτες στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου, που παρέμεναν κλειστές επί μήνες ολόκληρους με αποτέλεσμα να προκαλούνται πλείστα όσα προβλήματα αλλά και δυσμενή σχόλια από τους τουρίστες, που υποχρεώνοντο να καταφεύγουν στο ύπαιθρο.
Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδ/σου, απευθύνει ύστερα από την εξέλιξη αυτή το ακόλουθο ευχαριστήριο προς την Αρχαιολογική Υπηρεσία:
Θερμές ευχαριστίες στην Αρχαιολογική Υπηρεσία Ρόδου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την επαναλειτουργία των τουαλετών του Αρχαίου Σταδίου Ρόδου.
Οι τουρίστες πλέον εξυπηρετούνται, ειδικότερα εκείνοι που έρχονται από τη Νότια Ρόδο για να συμμετέχουν στο γύρο της πόλης και που έχουν πρώτο σταμάτημα το Αρχαίο Στάδιο Ρόδου!! Πιστεύουμε ότι η αρμονική συνεργασία όλων των φορέων που ασχολούνται με τον τουρισμό, μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά στην εμφάνιση της πόλης μας, αλλά και στην εξυπηρέτηση των τουριστών!

Εκ μέρους του σωματείου
Διπλωματούχων Ξεναγών
Δωδεκανήσου
Ο Πρόεδρος
Κολιάδης Αλέξανδρος
Η Γενική Γραμματέας
Μαζαράκου Ευαγγελία

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου