Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Πρόκριση για Διγενή και ΑΕΡΑ

Δύο παιχνίδια έγιναν σήμερα για την 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου στον όμιλο Ρόδου, με την ΑΕΡΑ και τον Διγενή να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, επικρατώντας της Α.Ε. Κατταβιάς και του Διαγόρα Βατίου, αντίστοιχα.
Οι Αφαντενοί συνέτριψαν στο γήπεδό τους, τους «κιτρινόμαυρους» με σκορ 6-2 και θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Α.Σ. Ρόδος στο επιπρόσθετο παιχνίδι της διοργάνωσης, ένα βήμα πριν από τα προημιτελικά.
Τα τέρματα για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου σημείωσαν οι Παναγιώτης Μαθιός ( 21ο, 39ο και 43ο λεπτό), Κώστας Μπεγλεκτσής ( 27ο λεπτό ), Λευτέρης Καντής ( 74ο λεπτό) και Στέλιος Ζάχαρης ( 93ο λεπτό), ενώ τα γκολ της Α.Ε. Κατταβιάς πέτυχαν με αυτογκόλ ο Σωτήρης Τάχο ( 85ο λεπτό) και ο Αντώνης Λόης (90ο λεπτό).
Ο Διγενής από την πλευρά του επιβλήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου του Διαγόρα Βατίου με σκορ 1-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση για την ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων», σημείωσε στο 36ο λεπτό ο Αντώνης Διακάκης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου