Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου ΝΔ, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 μας θυμίζει τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Αποτελεί ορόσημο και σύμβολο ενός λαού που κατάφερε με πολλές θυσίες να αποτινάξει τον ζυγό της σκλαβιάς μετά από τετρακόσια ολόκληρα χρόνια.
Σήμερα υποκλινόμαστε σε όλους τους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης που με περίσσιο θάρρος πήραν τις τύχες τους στα χέρια τους και σήμερα εμείς απολαμβάνουμε τα αγαθά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Δεν μένουμε όμως μόνο στο παρελθόν. Η κληρονομιά των προγόνων μας, μας νδείχνει το δρόμο που έχουμε καθήκον να ακολουθήσουμε για να κερδίσουμε
το μέλλον.
Να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη πολιτεία, με ευημερία και ανάπτυξη για το σύνολο των πολιτών της. Να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις των καιρών. Να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα ισχυρή, με ασφάλεια και δικαιοσύνη. Να κρατήσουμε και δυναμώσουμε το Αιγαίο με τα νησιά μας σε μια εποχή που η ελληνικότητα του βάλλεται συνεχώς από «φίλους και συμμάχους». Να αποκλείσουμε με κάθε τρόπο τη μεταφορά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Αιγαίο όπως ονειρεύονται οι σημερινοί κυβερνώντες.
Με ενότητα, με ομοψυχία και με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας, θα τα καταφέρουμε!.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου