Ειδήσεις

Τεράστια η προσφορά προς τον συνάνθρωπο του Συλλόγου “Αγία Μαρίνα Παραδεισίου”

14 τόνους νοσοκομειακό εξοπλισμό, αξίας 1εκ ευρώ παρέδωσε στα Ιδρύματα της Λέρου, ο Πολιτιστικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου «Η Αγία Μαρίνα».
Αυτό δήλωσαν χτες, σε συνέντευξη Τύπου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πλαισιωμένο από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Θωμά Σωτρίλλη και τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππο Τριομμάτη.
Ο κ. Σωτρίλλης στην τοποθέτησή του, εξήρε την φιλανθρωπική δράση του συλλόγου που εδώ και χρόνια στηρίζει τα νοσηλευτικά και άλλα ιδρύματα τόσο στην Ρόδο όσο και σε άλλα νησιά της περιοχής μας, με δωρεές, μηχανολογικό και ιατρικό εξοπλισμό.
«Τόσο το δ.σ. του συλλόγου όσο και ο κόσμος, έχει αποδείξει ότι στηρίζει ανοιχτά και πολύ δυναμικά τις δράσεις που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η ΠΝΑΙ θα είναι δίπλα τους, ηθικά και έμπρακτα» όπως είπε.
Ο κ. Τριομμάτης αφού έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο, ξεκαθάρισε πως η ΠΝΑΙ θα είναι πάντα στο πλευρό τους, και θα παρέχει κάθε στήριξη όποτε χρειαστεί: «Θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα μία εκδήλωση στο Παραδείσι. Η ΠΝΑΙ θα καλύπτει το σύνολο του κόστους της μεταφοράς από το εξωτερικό προς την Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλάι σας», τόνισε.
Ο Πολιτιστικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου «Η Αγία Μαρίνα» συνεργάζεται με την ΜΚΟ ‘HumanBridge’ της Σουηδίας, που διαθέτει πολλούς τόνους μηχανολογικού, νοσοκομειακού και ιατρικού εξοπλισμού κατά διαστήματα, τον οποίο συλλέγει από νοσοκομειακά και νοσηλευτικά ιδρύματα της Σουηδίας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του συλλόγου κα Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη, στην Λέρο διατέθηκαν 14 τόνοι νοσοκομειακού εξοπλισμού, μηχανήματα , φορεία μεταλλικά, κρεβάτια νοσοκομειακά, καθίσματα τουαλέτας, καθίσματα μπάνιου, υπερηχοτομογράφος απινιδωτής νεφελοποιητής οξυγόνου καθώς και εξοπλισμός, όπως μάσκες, ωτοσκόπιο, ενδοσκοπικός πύργος κ.λπ.
Όλα αυτά στοιχίζουν περί το 1εκ. ευρώ και μεταφέρθηκαν από την Σουηδία με την αρωγή και στήριξη (τόσο οικονομική όσο και διαδικαστική) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την οποία ο σύλλογος ευχαρίστησε για την παρουσία της στο πλάι του.
Η κα Σταυριανού – Γεωργιάδη, υπογράμμισε ιδιαίτερα την πολύ θετική και ανθρώπινη αντιμετώπιση από τους τοπικούς φορείς, την κοινωνία, τις αρχές, την εκκλησία και τον κόσμο της Λέρου καθώς έγινε με ιδιαίτερη χαρά αποδεκτή η δωρεά.
Το δ.σ. του Πολιτιστικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου «Η Αγία Μαρίνα» απαρτίζεται από τις εξής κυρίες: πρόεδρος – Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη, αντιπρόεδρος Φλώρα Παπακωνσταντίνου, γραμματέας Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, ταμίας Ευθυμία Αθανασιάδη, θέματα εσωτερικά Σεβαστή Περιφεράκη, θέματα δημοσίων σχέσεων Ειρήνη Πίπου και για θέματα περιβαλλοντικά Φωτεινή Στεριάδη. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2008 με έδρα το Παραδείσι.
Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα, ο σύλλογος έχει παραδώσει πολλούς τόνους ανάλογο εξοπλισμό, σε διάφορα νοσηλευτικά και μη ιδρύματα στην Ρόδο, αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου