Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: «Καλό θα ήταν μας ρωτήσει ο κ. Χρυσοχοΐδης πριν παραχωρήσει το γήπεδο»

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Διαγόρας, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης, σε ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους, απάντησε ότι στην περίπτωση που υπάρχει ανάγκη, ο «γηραιός» δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει το δημοτικό στάδιο της πόλης μας στον ΓΑΣ Ιάλυσος για τις επίσημες υποχρεώσεις της Football League.
Η απάντηση δεν άρεσε στους ανθρώπους του Α.Σ. Ρόδος οι οποίοι αντέδρασαν, με τα «ελάφια» να εκδίδουν την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Το δημοτικό στάδιο της Ρόδου είναι έδρα τόσο της Ρόδου, όσο και του Διαγόρα, επομένως πριν ο κύριος Χρυσοχοΐδης παραχωρήσει το γήπεδο σε τρίτη ομάδα για να την εξυπηρετήσει, καλά θα κάνει να ρωτήσει κι εκείνη που έχει ίσα δικαιώματα για την χρήση του χώρου.
Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία».
Πάντως αξίζει να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με τον κανονισμό εφόσον υπάρχει παραχωρητήριο γηπέδου σε ομάδα της Football League, η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να ορίσει παιχνίδι οποιασδήποτε ομάδας, σε οποιοδήποτε γήπεδο, εφόσον έχει πρόβλημα η έδρα της ή έχει τιμωρηθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου