Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Με Δελαπόρτα και του χρόνου

Μετά από την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο, ο Α.Σ. Ρόδος ξεκίνησε την υλοποίηση του προγραμματισμού του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς τα «ελάφια» συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Δελαπόρτα.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με την διοίκηση των «πρασίνων», οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο Α.Σ. Ρόδος επισημοποίησε την παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Ρόδος ξεκινά τις ανανεώσεις και τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, με στόχο την μεγάλη άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η πρώτη ανανέωση ξεκινά με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Δελαπόρτα.
Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει για την νέα περίοδο σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου