Τοπικές Ειδήσεις

Η Κάρπαθος στο επίκεντρο διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου

Προβολή ανεκτίμητης αξίας αναμένεται να έχει η Κάρπαθος μετά την προγραμματισμένη επίσκεψη του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου Nautical Channel την περασμένη εβδομάδα. Διμελές τηλεοπτικό συνεργείο του έγκριτου τηλεοπτικού Μέσου επισκέφθηκε το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων το διάστημα μεταξύ 15 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019 για πολύωρα και απαιτητικά τηλεοπτικά γυρίσματα προκειμένου να προβάλουν την Κάρπαθο στο επιλεγμένο τηλεοπτικό κοινό του δικτύου που «αγγίζει» τους 25.000.000 τηλεθεατές από 40 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Μέση Ανατολή. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο τους, μέλη της προηγούμενης Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις προκλήσεις του αξιόλογου αυτού εγχειρήματος. Με προσωπική φροντίδα του κ. Μιχάλη Ρείση και στηριζόμενος στη τεχνογνωσία και εμπειρία του «Holiday World Karpathos Travel», προσφέρθηκε να παρέχει αφιλοκερδώς προς όφελος του προορισμού, ολοκληρωμένη φιλοξενία και να οργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περιηγήσεων στα μέλη του συνεργείου. Η εξερεύνηση των γραφικών χωριών, η επίσκεψη στις εξωτικές παραλίες, η προβολή της Σαρίας, η επαφή με την παράδοση και τις τοπικές τέχνες, η ανάδειξη της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων και η έμφαση σε δραστηριότητες όπως το wind surf, kite surf, καταδύσεις, και οι θαλάσσιες εκδρομές αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα στοιχεία του πολύπλευρου προγράμματος που διαμορφώθηκε και εκτελέστηκε. Σημαντική ήταν η βοήθεια του κ. Μιχάλη Λυτού και πολύτιμη ήταν η συνδρομή των κ.κ. Ντίνου Πρωτόπαπα, Φωτεινής Φράγκου, Νίκου Φαρμακίδη και Εβίνας Παπαμανώλη που υπερέβαλαν εαυτόν χωρίς προσωπικό όφελος, προκειμένου το τηλεοπτικό πλήρωμα να ξεναγηθεί και να καθοδηγηθεί επαρκώς στο νησί για να αποτυπώσει τη μοναδική γοητεία και μαγεία που εκπέμπει η Κάρπαθος.

Ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά πρέπει να γίνει στις Τουριστικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν και συνέβαλαν καθοριστικά στην προβολή της Καρπάθου. Πιο συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές της δράσης ήταν ο κ. Μιχάλης Ρείσης και το «Holiday World Karpathos Travel» σε επίπεδο οργάνωσης, συντονισμού και μέρους της ξενάγησης, ο κ. Μιχάλης Φελλουζής και η οικογένεια του με το ξενοδοχείο «Konstantinos Palace» για την προσφορά διαμονής και δείπνων, ο κ. Παπαδάκης και το «Euromoto Rentals» για την παροχή αυτοκινήτου, ο κ. Σπυρίδων Σεβδαλής για τη διάθεση σκάφους και τις ακτοπλοϊκές μεταφορές, το «Karpathos Diving Center» (Ντίνος και Μηνάς Πρωτόπαπας), το «Orca Glass Bottom Boat», οι κύριοι Εμμανουήλ Κριτσιώτης και Μιχαήλ Πανάρετος για τη πρωινή φιλοξενία και ενημέρωση, ο κ. Νικόλαος Νταής στην Όλυμπο Καρπάθου για την ενημέρωση, ο κ. Βασίλης Λύκος στο Λευκό για την ενημέρωση, τα καφενεία «Δραμουντάνα» και «Κουμπανιού στα Σπόα» και τέλος, τα εστιατόρια «Μαξίμ» (Βασίλης Κλίματος), «Sofia’s Place» (Σοφία Σίσαμη – Δημάρχου), «Μπάρμπα Μηνάς» (Μιχάλης Γεραπετρίτης), «Under the Trees taverna» και «Blue Garden» (Νίκος Χατζηπαπάς).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου