Αθλητικά

L.F.C. Ιάλυσος: Τριπλή μετεγγραφική ενίσχυση

Μετά από την μετεγγραφική βόμβα με την απόκτηση της Jelena Dimitrijević, η L.F.C. Ιάλυσος ολοκλήρωσε την απόκτηση ακόμα τριών αθλητριών, ενισχύοντας περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών στον 4ο όμιλο.
Ο σύλλογος απέκτησε τις Πόπη Τσικούρη, Ντούι Γιαρίμαγα και Ξένια Κοσμίδου που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον Φιλίνο.
Οι αθλήτριες υπέγραψαν την έναρξη της συνεργασίας τους και η L.F.C. Ιάλυσος επισημοποίησε τις μετεγγραφές, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή της L.F.C. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Ξένια Κοσμίδου (μέσος), Πόπη Τσικούρη (επιθετικός) και Ντούι Γιαρίμαγα (τερματοφύλακας) που στην περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσαν την φανέλα του Φιλίνου Κω.
Καλωσορίζουμε τις αθλήτριες στην οικογένεια της L.F.C. Ιάλυσος και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
Με την ευκαιρία η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Φιλίνου Κω και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Βασίλη Χατζηπαυλή για την συνεργασία τους στην ολοκλήρωση των μετεγγραφών».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος βρίσκεται κοντά και σε άλλες μετεγγραφές, έτσι ώστε ο προπονητής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου να έχει περαιτέρω λύσεις στην διάθεσή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου