Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Τελική ευθεία

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14:00), με αντίπαλο τον Α.Ο. Καβάλας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League, συνέχισε χθες ο ΓΑΣ Ιάλυσος, η οποία πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο «Οικονομίδειο», με τον Μαρτσέλο Τροΐζι και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι «τοξοβόλοι», σε τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Ο έμπειρος τεχνικός, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ερυθροκίτρινων» στο παιχνίδι της Κυριακής, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία, προκειμένου να οδηγηθούν στην νίκη, καθώς ο ΓΑΣ Ιάλυσος δεν έχει περιθώρια για άλλη εντός έδρας απώλεια βαθμών.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μαρτσέλο Τροΐζι είναι τρία και ακούνε στα ονόματα των Στέφανου Μαρτσάκη και Θανάση Πατινιώτη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και του τιμωρημένου Μιχάλη Αυγενικού που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Π.Ο. Τρίγλιας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου