Τοπικές Ειδήσεις

Νικητιάδης: Ανακαλέστε στην τάξη τον κ. Καματερό

Με αφορμή την ομιλία του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Καματερού και όσα ανέφερε κατά τη συζήτηση της συμφωνίας των Πρεσπών στο Εθνικό Κοινοβούλιο σε σχέση με την Δωδεκάνησο, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερός , εκφράζοντας «συναισθήματα ζήλιας», όπως είπε, για το γεγονός ότι η Δωδεκάνησος δεν έχει μια παρόμοια συμφωνία με την Τουρκία, όπως αυτή που φέρανε για ψήφιση ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα Σκόπια, προφανώς δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα που οφείλει η κυβέρνηση να ανατάξει επαναφέροντας στη τάξη τον βουλευτή της.

Με τις δηλώσεις του μπροστά στο Εθνικό Κοινοβούλιο ο κ. Καματερός, δείχνει ότι, ή δεν έχει ιδέα από το διεθνές δίκαιο και τις ισχύουσες με το καθεστώς της Δωδεκανήσου διεθνείς συνθήκες, ή ότι τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία ενόψει του προσεχούς ταξιδιού του κ. Τσίπρα στη Τουρκία.

Ας ελπίσουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμβαίνει το πρώτο. Στο άμεσο μέλλον θα φανεί …

Σε κάθε περίπτωση, επειδή παρόμοιες δηλώσεις πολύ εύκολα μπορεί να αποτελέσουν κερασάκι στη τούρτα των γειτόνων μας, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει πάραυτα να ανακαλέσει στη τάξη τον Βουλευτή του. Οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι η πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης, ουδεμία σχέση έχει με όσα επιπόλαια και επικίνδυνα ταυτοχρόνως κατέθεσε ο βουλευτής της ενώπιον του Εθνικού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Καματερός παραλλήλως, ας σκύψει να ακούσει τη φωνή και την οργή των συμπατριωτών μας Δωδεκανησίων σε σχέση με όσα δήλωσε, και ας προσπαθήσει να ανασκευάσει τις ανήκουστες δηλώσεις του. Αυτό απαιτείται ως ελάχιστη προσπάθεια διατήρησης της υστεροφημίας του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου