Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος-Δωδεκάνησα – Εκτίμηση καιρού έως το τέλος του Ιουνίου

Σταθεροποιούνται οι καιρικές συνθήκες στα Δωδεκάνησα και ετσι οι επόμενες μέρες του Ιουνίου θα κυλούν με καλοκαιρινές συνθήκες.
Αρκετή ζέστη θα επικρατεί ενώ οι άνεμοι θα παραμένουν βόρειοι-βορειοδυτικοί (μελτέμι) σε όλα τα τμήματα με την ένταση τους να αυξομειώνεται μεταξύ ημέρας και νύχτας.

Τα μεσημέρια θα ενισχύονται και θα ακουμπάνε τα 5-6 μποφόρ κυρίως στο Καρπάθιο την Αστυπάλαια και τα βορειότερα τμήματα του νομού. Σε Κώ , Ρόδο καθώς και τα νησιά που είναι κοντά τους θα ενισχύονται το μεσημέρι στα 4 το πολύ 5 μποφόρ και τα βράδια θα εξασθενούν.
Σταθερά πάνω απο τους 30° βαθμούς θα βρίσκονται οι θερμοκρασίες ενώ και τα βράδια δεν θα υποχωρεί ο υδράργυρος κάτω απο τους 21.. με 22.. βαθμούς. Για αύριο Δευτέρα τα ανατολικά της Ρόδου και η Λίνδος δεν αποκλείεται να ακουμπήσει τους 37° ισως και τους 38° βαθμούς. Τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα θα βρίσκεται σταθερά ο υδράργυρος σε αυτές τις περιοχές λίγο κάτω η κοντά στους 35° βαθμούς.

Η υγρασία θα βρίσκεται σε ανεκτά επίπεδα.

Να είσαστε καλά

Γιάννης Μανωλάς

Σας ενημερώνουμε πως απο την Δευτέρα 24 Ιουνίου έως την Κυριακή 25 Αυγούστου θα εκδίδονται προγνώσεις μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις :

1) Πιθανά φαινόμενα (βροχή , καταιγίδα)
2) Πιθανός καύσωνας
3) Ισχυροί άνεμοι
4) Αυξημένη υγρασία και δυσφορία
5) Πιθανή μεταφορά σκόνης
6) Υψηλός κυματισμός στις ακτές
7) Αυξημένος δείκτης UV

Καλό Καλοκαίρι σε όλους

Cyclone of Rhodes 2012-2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου