Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Παραχωρήσεις σε Α.Σ. Χάλκης και L.F.C. Ιάλυσος

Η αδυναμία του Ηρακλή Μαριτσών να συγκροτήσει ομάδες Κ-14 και Κ16, όπως και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, τον υποχρέωσε να παραχωρήσει αθλητές και αθλήτριες σε άλλες ομάδες.
Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» παραχώρησαν με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον Α.Σ. Χάλκης επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής τους, ενώ συμφώνησαν στις μετεγγραφές των Τσαμπίκα Παυλή και Μαρία Βασιλώττου στην L.F.C. Ιάλυσος.
Οι Μαριτσενοί επισημοποίησαν τα προαναφερθέντα, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Ηρακλής Μαριτσών ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο στην ομάδα του Α.Σ. Χάλκης των ακόλουθων νεαρών ποδοσφαιριστών: Βασίλης Αθανασίου, Γιώργος Σμαραγδιός, Θανάσης Λορέντζος, Παναγιώτης Παπακωνσταντής, Σάββας Πασάλης, Δημήτρης Μαλώτρας και Μανώλης Θεοδωράκης.
Επίσης ο Ηρακλής Μαριτσών ανακοινώνει την παραχώρηση των αθλητριών Μαρία Βασιλώττου και Τσαμπίκα Παυλή στην L.F.C. Ιάλυσος.
Ο Ηρακλής Μαριτσών εύχεται σε όλους τους προαναφερθέντες, καλή ποδοσφαιριστή σεζόν, με υγεία στις νέες τους ομάδες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου