Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Έκοψε την πίτα του σαν… πρωταθλητής

Παρουσία πλήθος κόσμου, το βράδυ της Κυριακής ο ΓΑΣ Ιάλυσος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του στο Μπρίκι της Αγισάνδου στην Παλιά Πόλη.
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης και τους φιλάθλους των «τοξοβόλων», τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκος και αρκετοί Περιφερειακή και Δημοτική σύμβουλοι.
Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από εορταστικό, καθώς ο ΓΑΣ Ιάλυσος βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έπειτα από την νίκη του επί του ΠΑΟ Βάρδας και την ήττα του Διαγόρα από την Θύελλα Ραφήνας, με την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων να αυξάνεται στους εννέα πόντου.
Αρχικά, ο πατέρας Κωνσταντίνος ευλόγησε την πίτα και στην συνέχεια μίλησαν ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ιαλυσού Ερμιόνη Μπότσαρη.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρα ο πρόεδρος του «τοξοβόλου» Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τους φιλάθλους και όλους τους παραβρισκόμενους, τονίζοντας ότι μετά από κόπους πολλών χρόνων ο ΓΑΣ Ιάλυσος βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.
Παράλληλα τόνισε ότι θα προσπαθήσει ο ΓΑΣ Ιάλυσος να γίνει η ομάδα όλου του νησιού και της Δωδεκανήσου στις επαγγελματικές κατηγορίες και ζήτησε από τους τοπικούς παράγοντες να βρίσκονται δίπλα σε όλες τις ομάδες και στον αθλητισμό συνεχώς και ότι μόνο κατά την περίοδο των εκλογών.
Με το που ολοκληρώθηκε η ομιλία του Μιχάλη Χατζηνικήτα, ξεκίνησε το γλέντι, με ζωντανή μουσική, φαγητό και άφθονο ποτό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου