Τοπικές Ειδήσεις

Με συνθήματα και το «Μακεδονία Ξακουστή» πραγματοποιείται η Μεγάλη Παρέλαση στην Ρόδο

«Η Μακεδονία είναι ελληνική!!!» φώναξαν οι Ροδίτες κατά την διάρκεια της Μεγάλης Παρέλασης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στην Ρόδο, ενώ ακούστηκε και το τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή» (από τους Μακεδόνες, Παστιδενούς και άλλους Συλλόγους) στέλνοντας σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς την πολιτική ηγεσία της χώρας μας, για όλο τον σάλο που έχει προκληθεί τόσο με την Συμφωνία των Πρεσπών όσο και με τις συνεχείς προκλητικές και ανιστόρητες, δηλώσεις για το ακριτικό μας Καστελόριζο.

Σήμερα από πολύ νωρίς, οι Ροδίτες κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, που πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα και την δέουσα λαμπρότητα.

Ο καλός καιρός βοήθησε πολύ και ο κόσμος κατέκλυσε την Πλατεία Ελευθερίας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και στην Μεγάλη Παρέλαση.

Το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, εκπρόσωποι των κομμάτων, των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι κ.λπ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου