Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Καρέ ανανεώσεων και μετεγγραφή

• Την φανέλα των «ελαφιών» θα φοράνε και στην νέα σεζόν οι Γιόνδης, Μισέλ, Σουλάι και Γκίνης, ενώ οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Caesar Tirivashe από την Ζιμπάμπουε

Δυναμικά συνεχίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 ο Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια» μετά από την επέκταση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο και τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δελαπόρτα, διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Πρόκειται για τον επιθετικό Αντώνη Γιόνδη, τον αμυντικό Γκέστι Σουλάι και τους μέσους Μισέλ και Δαμιανό Γκίνη.
Παράλληλα, οι «πράσινοι» της πόλης μας, ολοκλήρωσαν και την πρώτη τους μετεγγραφή, καθώς απέκτησαν τον αμυντικό μέσο Caesar Tirivashe από την Ζιμπάμπουε.
Ο Α.Σ. Ρόδος, επισημοποίησε τις τέσσερις ανανεώσεις και την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με χαρά ανακοινώνουμε την δεύτερη ανανέωση συνεργασίας, με το ‘’πυροβόλο’’ της ομάδας μας, τον Αντώνη Γιόνδη.
Ήδη με τον Αντώνη η διοίκηση της ομάδας έχει συζητήσει και έχει καταλήξει σε συμφωνία για το νέο πρωτάθλημα.
Ο μοναδικός σέντερ φορ της Ρόδου, θα είναι αυτός με τα πολλά ‘’χτυπήματα’’ στα αντίπαλα γκολπόστ στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, για να καταφέρει η ομάδα τον στόχο.
Μετά από τον αρχηγό Γιώργο Δελαπόρτα και τον Αντώνη Γιόνδη, η Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα σπλάχνα του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου: Τον Γκέστι Σουλάι.
Ο ίδιος θα παραμείνει στην Ρόδο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μαζί ξεκινήσαμε από το Α’ τοπικό για την αναγέννηση της ομάδας, περάσαμε την Γ’ Εθνική και τώρα ο Σουλάι πάει μαζί μας για τα πιο μεγάλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου…
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Δαμιανό Γκίνη.
Ο ποδοσφαιριστής που θα είναι στην Ρόδο για άλλη μια χρονιά, συμφώνησε με την διοίκηση σε όλα και θα βοηθήσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα για να επιτευχθούν οι στόχοι.
Ένας μοναδικός σε ήθος και αξία ποδοσφαιριστής ανανέωσε στην ομάδα μας για την νέα περίοδο. Ο Michel Pimenta θα είναι και στο νέο πρωτάθλημα στην Ρόδο, αφού συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση.
Ο Caesar Tirivashe στη ΡΟΔΟΣ!
Μια νέα δυναμική ποδοσφαιρική μονάδα προστίθεται στην Ρόδο. Πρόκειται για ένα νέο ταλέντο από την Ζιμπάμπουε που αποκτά η ομάδα μας. Είναι ο Caesar Tirivashe που παίζει στην θέση του αμυντικού χαφ. Προέρχεται από την Zim team Warriors».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου