Αθλητικά

Η τελική φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου σας καλωσορίζει στην τελική φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων που φέτος διεξάγεται στη Ρόδο.
Στην τελική φάση του Πρωταθλήματός μας συμμετέχουν πέραν της ομάδας του Δικηγορικού μας Συλλόγου και άλλες 15 ομάδες από Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκπροσωπείται από 3 ομάδες (Σόλων, Sui Generis και Αστέρας Ευελπίδων), ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης από 2 ομάδες (Αρμενόπουλος – Μέγας Αλέξανδρος, Αριστοτέλης) και συμμετέχουν και οι ομάδες από τους εξής Δικηγορικούς Συλλόγους : Αγρινίου, Βόλου, του νομού Ηλείας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κατερίνης, Κομοτηνής – Δράμας (Ροδόπη), Πατρών και Χανίων. Για πρώτη φορά η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος αποφάσισε τη συμμετοχή ποδοσφαιρικής ομάδας από την Κύπρο στην τελική φάση του Πρωταθλήματος και αυτή θα είναι η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού.
Όπως γίνεται αντιληπτό, πάνω από 500 άνθρωποι θα έλθουν στη Ρόδο μας για αυτό το Θεσμό που είναι μία γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες.
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση χωρίστηκαν σε 4 ομίλους των 4 ομάδων έκαστος, οπότε προέκυψαν, κατόπιν κλήρωσης, οι εξής όμιλοι :
1ος Όμιλος : ΣΟΛΩΝ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
2ος Όμιλος : ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΤΡΑ, SUI GENERIS, ΡΟΔΟΠΗ.
3ος Όμιλος : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΗΛΕΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.
4ος Όμιλος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΡΟΔΟΣ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΒΟΛΟΣ.
Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη (προημιτελική) φάση οι πρώτες δύο ομάδες.
Η τελική φάση του Πρωταθλήματός μας ήταν προγραμματισμένη να λήξει στις 7 Ιουλίου 2019. Η προκήρυξη όμως των εθνικών εκλογών, τροποποίησε το πρόγραμμα, οπότε και αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά μέχρι τις 3.7.2019, οπότε και θα γίνουν οι προημιτελικοί και έπειτα στις 6.9.2019 και έως τις 8.9.2019 οι ημιτελικοί και οι τελικοί.
Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, αν και κληρώθηκε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, καθώς τόσο η ομάδα των Ιωαννίνων, που είναι η ισχυρή του ομίλου, όσο και αυτές του Αγρινίου και του Βόλου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Παρόλ’ αυτά, η ομάδα του Συλλόγου μας απαρτίζεται από καλούς παίκτες και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα λένε ότι φέτος διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ όλων των τελευταίων ετών. Συγκεκριμένα, η ομάδα αποτελείται από τους εξής :
1 ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΒΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΜΑΔΑΣ
3 ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
4 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5 ΔΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
6 ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7 ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
8 ΚΑΚΑΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
10 ΚΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΜΟΣ
11 ΚΟΥΦΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12 ΛΑΜΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13 ΛΥΡΙΣΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
14 ΜΑΛΛΙΑΚΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
15 ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
16 ΜΟΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
17 ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
18 ΜΠΕΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
19 ΝΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
20 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
21 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ – ΜΑΓΚΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
22 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
23 ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
24 ΣΑΒΒΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
25 ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
26 ΣΑΡΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
27 ΣΤΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
28 ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
29 ΤΣΟΥΛΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
30 ΧΑΛΙΠΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οι αγώνες της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου ΡΟΔΟΥ είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο γήπεδο Κοσκινού στις εξής ημέρες και ώρες :
Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 : ΡΟΔΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:30 : ΒΟΛΟΣ – ΡΟΔΟΣ.
Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 : ΑΓΡΙΝΙΟ – ΡΟΔΟΣ.
Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού (πρώην Ορφανοτροφείο Θηλέων).
Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας και συγκεκριμένα το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, το Λ.Ε.Α.Δ. Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τη Δ/νση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και το Δ.Ο.Π.Α.Ρ., καθώς και τους μεγάλους μας χορηγούς: Τον όμιλο Ακταίον, τη Νομική Βιβλιοθήκη, τη ΒΙΟΠΑΓ, τη ΒΑΠ, τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, τη RODOGAZ, τη WIND, το CAIRO Burger Bar, την Εθνική Τράπεζα και το RODOS PALACE, με την πολύτιμη στήριξη και αρωγή των οποίων θα διεξαχθεί άρτια η τελική φάση του Ποδοσφαιρικού μας Πρωταθλήματος.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ !

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου