Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Τώρα… ο Άρης Αρχαγγέλου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Α.Σ. Ρόδος. Τα «ελάφια» με μία πειστική εμφάνιση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ΑΕΡΑ επικρατώντας με σκορ 4-0.
Η εμφάνιση και η γενική εικόνα της ομάδας άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους των «πρασίνων» και ιδιαίτερα τον προπονητή Θανάση Δέδε, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή του και ακολουθεί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου.
Ο Θανάσης Δέδες ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν το παιχνίδι με τους Αφαντενούς και να στρέψουν την προσοχή τους στους «κιτρινόμαυρους» έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για να κάνουν το 2 στα 2.
Στα αγωνιστικά
Μετά από το χαλάρωμα της Κυριακής, χθες ο Θανάσης Δέδες έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει σήμερα. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι προπονήσεις των «πρασίνων» θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, καθώς η ΕΠΣΔ αναμένεται να ορίσει το παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου για το απόγευμα του Σαββάτου.
Τώρα όσον αφορά στα προβλήματα, σήμερα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Αντώνης Ρίκκα.
Εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού παραμένει ο τιμωρημένος Άκης Καμπούρης, ενώ τα «ελάφια» αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Σουλάι για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στους προσαγωγούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου