Αθλητικά

L.F.C. Ιάλυσος: Νέες μετεγγραφές

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της η L.F.C. Ιάλυσος για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών στον 4ο όμιλο.
Οι «κυανέρυθρες» πρόσθεσαν στις τάξεις τους ακόμα δύο αθλήτριες, προκειμένου ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Ο λόγος για τις Μαρία Βαιλώττου και Τσαμπίκα Παυλή που αποκτήθηκαν με την μορφή του δανεισμού από τον Ηρακλή Μαριτσών, με την L.F.C. Ιάλυσος να επισημοποιεί τις μετεγγραφές, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή της L.F.C. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Μαρία Βασιλώττου (μέσος) και Τσαμπίκας Παυλή (αμυντικός), με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών για την συνεργασία της στην παραχώρηση των δύο αθλητριών.
Η Διοικούσα Επιτροπή της L.F.C. Ιάλυσος καλωσορίζει τα δύο κορίτσια στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου