Αθλητικά

Νίκη γοήτρου για Καλλιθέα στην Κρήτη

Το πρώτο ”διπλό” της Καλλιθέας είναι γεγονός και σημειώθηκε στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον τοπικό Α.Ο. Δειλινού. Η ροδίτικη ομάδα κέρδισε με 81-64 και πέτυχε την πέμπτη της νίκη στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Σεραφείμ Θεοδοσίου έπαιξε πολύ καλά στο β’ ημίχρονο, είχε την εμπειρία να διαχειριστεί την υπέρ της διαφορά στο γ’ δεκάλεπτο και πέτυχε τη νίκη γοήτρου απέναντι στους Κρητικούς. Το παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής, κύλησε πόντο- πόντο στο α’ ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αλλάζουν συχνά το προβάδισμα στο σκορ. Η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοση της στο β’ ημίχρονο, επέβαλε πλήρως το ρυθμό της, ξέφυγε στο σκορ και πέτυχε δίκαια την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι η Καλλιθέα έχει υποβιβαστεί, παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο, πήρε τη νίκη και θέλει τις τελευταίες έξι αγωνιστικές να αποχαιρετίσει τις εθνικές κατηγορίες με ψηλά το κεφάλι.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 23-22, 35-37(ημ.), 45-54, 64-81
Διαιτητές: Τεφτίκης- Μαρτινάκος
Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟΥ (Γωνιωτάκης): Μπορμπίδης 1, Αντωνογιαννάκης 3, Γαϊτανάκης 7(1), Στέβοβιτς 4(1), Λεφής 13(3), Γρύλλης 19(2), Εκίζογλου 2, Κυρίτσης 15(3), Γκουτσίδης.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Θεοδοσίου): Χατζηγεωργίου, Ματσάμας 8(1), Κανύχης 18, Παναγιωταράκος 2, Γυφτάκης 6(2), Μπιλλιάς 2, Παρδακάς 16(2), Σκορδάλης 20(4), Εκινέ 9(1).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου