Αθλητικά

Ροδίων Άθλησις: Εύκολο πέρασμα από τη Νέα Ερυθραία

Την πρόκριση του και μαθηματικά στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας πανηγύρισε το Ροδίων Άθλησις, το οποίο νίκησε το Σάββατο εκτός έδρας με 3-0 σετ τον Πανερυθραϊκό. Η ομάδα του Αλέξη Καμπερίδη με όπλο την εμπειρία των αθλητών της αλλά και την ποιότητα στα κρίσιμα σημεία, πήρε την «καθαρή» νίκη στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τα πλέι-οφ στον 1ο υποόμιλο νότου της Α’ Κατηγορίας. Το Ροδίων Άθλησις είχε πολύ καλή παρουσία στη Νέα Ερυθραία και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ο.Φ.Η. επί του Πανιωνίου, θα διεκδικήσει την πρωτιά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Τα σετ: 21-25 (25’), 25-27 (33’), 20-25 (25’)
Διαιτητές: Μιχαήλογλου- Οικονόμου Β.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Πλεμμένος): Βήτας Σ., Βήτας Ι., Κοτζαμπάσης Κ., Σεβζαλής, Καραγιώργος, Ρουσόπουλος, Μανδηλάκης, Λέπουρας, Πλεμμένος, Φιλιππουπολίτης, Κωστόπουλος, Τσικάτος, Μήττας, Κοτζαμπάσης Μ.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Καμπερίδης): Μακρής, Σαρικεΐσογλου, Παππάς, Σακόγλου, Ποτολίδης, Προδρομίδης, Αρβανίτης, Μοσχούς.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανερυθραϊκός- Ροδίων Άθλησις 0-3 (21-25, 25-27, 20-25)
Πανιώνιος- Ο.Φ. Ηρακλείου 0-3 (23-25, 23-25, 19-25)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ροδίων Άθλησις    14
2.Ο.Φ. Ηρακλείου    13
3.Πανιώνιος               6
4.Πανερυθραϊκός       1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(30-31/03):
Ο.Φ. Ηρακλείου – Ροδίων Άθλησις
Πανιώνιος – Πανερυθραϊκός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου