Αθλητικά

«Ατομικός» ημιμαραθώνιος για τη στήριξη του νοσοκομείου Ρόδου!

Στις 3 Μαΐου η Chery Salmon θα τρέξει έναν σόλο ημιμαραθώνιο στη Νότια Ρόδο για να υποστηρίξει τον διαδικτυακό έρανο που γίνεται για το γενικό νοσοκομείο του νησιού μας.

Η Chery που ζει στη Ρόδο, θα τρέξει τα 21 χιλιόμετρα ης διαδρομής από την Πυλώνα και έξω κατά μήκος της ακτής προς το Γεννάδι. Η αθλήτρια μας θα τρέξει μόνη της και θα μεταφέρω τις δικές της προμήθειες, έτσι ώστε να «καλύπτεται» και νομικά. Η ίδια, με ανάρτηση της στο facebook, αναφέρει:

«Η υποστήριξή σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από εμένα, την ομάδα που διαχειρίζεται τον έρανο και φυσικά το νοσοκομείο και το ευρύ κοινό που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μερικές τοπικές επιχειρήσεις για την υποστήριξή τους, Jewels and Jewels, Get Active Rhodes, εστιατόριο Philosophia beach, Vargas Sports και ταβέρνα Tambakio».

Στην ιστοσελίδα που γίνεται ο έρανος (gogetfunding.com) για το νοσοκομείο Ρόδου, αναφέρονται τα εξής:

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τις Δωδεκανήσου, έχει οικονομική πίεση και αδυναμία εξοπλισμού. Με τον τρόπο που εξελίσσεται το 2020 και με την ελπίδα να διανύσουμε μια καλοκαιρινή σεζόν, θα θέλαμε την οικονομική σας ενίσχυση για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του COVID-19. Μαζί όλοι μπορούμε να καλύψουμε ένα κομμάτι της ανάγκης αυτής για την προστασία γιατρών, νοσοκόμων και πολιτών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου