Αθλητικά

Γήπεδο Αρχίπολης: Βιβλική καταστροφή

Ένα από τα γήπεδα- στολίδια της Ρόδου θάφτηκε κάτω από τόνους λάσπης.
Το γήπεδο Αρχίπολης, σχεδόν… σβήστηκε από τον χάρτη μετά από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί μας την Δευτέρα, προκαλώντας του ανυπολόγιστες ζημιές.
Ο αγωνιστικός χώρος που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα έχει καταστραφεί ολοσχερώς, καθώς έχει γεμίσει από λάσπες, τα αποδυτήρια και οι βοηθητικοί χώροι έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές, ενώ η εξωτερική περίφραξη του γηπέδου δεν υπάρχει πλέον.
Οι άνθρωποι του Εθνικού Αρχίπολης βρίσκονται σε απόγνωση, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να φτιάξουν ξανά το γήπεδό τους.
Ήδη έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και την ΕΠΣΔ ότι θα συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου Αρχίπολης, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμο για χρήση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Εθνικός Αρχίπολης στις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο Αφάντου, ενώ για τις προπονήσεις του ο σύλλογος θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο Ψίνθου.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Εθνικού Αρχίπολης αιτήθηκαν στην ΕΠΣΔ την αναβολή της εκτός έδρας αναμέτρησής τους με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο, αίτημα το οποίο αναμένεται να γίνει αποδεκτό από την διοργανώτρια αρχή.
Η «δσπορ» παρουσιάζει φωτορεπορτάζ από τις καταστροφές στο γήπεδο Αρχίπολης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου