Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Με Βλάχο και Τσοπανάκη

Με την διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων θα συνεχιστεί αύριο η 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου στον όμιλο Ρόδου για την σεζόν 2019-2020, με την ΕΠΣΔ να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα τις «σφυρίξουν».
Στις 14:30 στο γήπεδο Γενναδίου η τοπική Ομόνοια θα υποδεχθεί τον Αστέρα Παστίδας, με διαιτητή τον Βλάχο και βοηθούς την Αναστασοπούλου και τον Δημητριάδη, ενώ στις 16:00 στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου ο Πολύστρατος Λαέρμων θα φιλοξενήσει τον Άρη Αρχαγγέλου, με διαιτητή τον Τσοπανάκη και βοηθούς τους Αυγενικού και Διακοφιλιππή.
Παστιδενοί και Αρχαγγελίτες είναι τα ακλόνητα φαβορί για κατάκτηση της νίκης- πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, ωστόσο, Γενναδενοί και Λαερμενοί είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να κάνουν την έκπληξη.
Αναλυτικά:
Κύπελλο Δωδεκανήσου
Όμιλος Ρόδου
2η φάση
Τετάρτη

• Γεννάδι 2:30μ.μ.
Ομόνοια Γενναδίου- Αστέρας Παστίδας
Διαιτητές: Βλάχος, Αναστασοπούλου, Δημητριάδης
Παρ. διαιτησίας: Ζαννετής
Παρ. αγώνα: Εγγλέζος
• Ε.Α.Κ. 4:00μ.μ.
Πολύστρατος Λαέρμων- Άρης Αρχαγγέλου
Διαιτητές: Τσοπανάκης, Αυγενικού, Διακοφιλιππής
Παρ. διαιτησίας: Λάμπρου
Παρ. αγώνα: Ζωάννου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου