Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος-Δωδεκάνησα-Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 26 Νοεμβρίου

Συνεχίζει να είναι αρκετά άστατος ο καιρός και την Τρίτη σε όλα τα τμήματα του νομού, με αυξημένες πιθανότητες να σημειωθούν και πάλι καταιγίδες κυρίως στα βορειότερα τμήματα (Κω, Κάλυμνο, Λέρο, και Πάτμο). Και στο νησί της Ρόδου επίσης θα σημειωθούν καταιγίδες, και πάλι στα ίδια σημεία που έχουν ήδη πληγεί. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η παραμικρή ψιχάλα σε τόσο κορεσμένο έδαφος θα δημιουργήσει προβλήματα.

Οι άνεμοι παρουσιάζουν παντού εξασθένηση σε όλα τα τμήματα του νομού, όπου θα επικρατεί σχεδόν άπνοια και δεν θα ξεπερνάνε τα 2-3 μποφόρ ενώ θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και θα μεταβάλλονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι θερμοκρασίες παραμένουν στους 20-22°C τις μεσημβρινές ώρες σε όλα τα τμήματα και στους 15-16°C τις βραδινές ώρες, με αισθητή την πτώση τους μετά τις σημερινές βροχές και χαλαζοπτώσεις ενώ στα ορεινά δεν θα ξεπεράσουν τους 19°C τις μεσημβρινές ώρες και τους 14°C τις βραδινές ώρες.

Υγρασία : 65-95%

Παρατηρήσεις-Σημειώσεις:

Θα συνεχιστούν και απόψε τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα κυρίως στη Ρόδο. Η ενημέρωση σας συνεχίζεται.

Πρόγνωση καιρού : Γιάννης Μανωλάς

Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη

Cyclone of Rhodes 2012-2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου